Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

@F

Historien om os

Autoophuggernes Fælleslager (@F) blev grundlagt af 15 mindre ophuggerer i 1998. Halvdelen af de 15 ophuggerer anvendte mini- Dito under Autoophuggernes Datalager (AD) . @F lavede en aftale med PB- Consulting, som stod i spidsen for udviklingen af ​​foreningens lagerstyringsprogram . Da lagerstyringsprogrammet gik i Luften , kom der kort efter 5-6 ophuggerer mere med i foreningen . Udvikling gik virkelig stærk i de næste 10 år , hvor man fik udviklet et velfungerende program og foreningen nåede op på 31 medlemmer .

Fra 2009 og frem til i dag er kravene og betingelserne til at drive autoophug steget markant og dermed har kravene til vores software også ændret sig. Der har givet sig udslag i, at foreningens medlemmer i efteråret 2013, vælge en ny it - leverandør og ny lagerstyringsprogram bygget i den nyeste teknologi .

Derfor blev Nemdele Stiftet . Vores programmør hedder Jonathan Kingaby. Det er os selv som autoophugger / genbruger der udvikler systemet.

Systemet er under konstant udvikling, vi har nu fået workflow bygget ind over som letter bestilling af dele til afmontering.

Der er udviklet et kvalitets workflow, som hjælper virksomheder med at holde styr på kontroller og aftaler med certificerings firmaer, kommuner og andre lovpligtige eftersyn.

Der arbejdes på nye spændende tiltag, som letter hverdagen for forsikringsselskaber, værksteder, privat og vores medarbejder

Vi håber med det nye program at kunne tiltrække flere autoophuggere / genbruger under samme system, da det nu er muligt at dele data med andre grupper i autobranchen


Målet er at udbrede kendskabet til Nemdele ikke kun i Danmark men i andre lande også.

Næste step er at få vores engelske side up dateret, og derefter opdatere med andre sprog.Nyt fra Nemdele

Nemdele er en gruppe af autoophuggere/autogenbrugere, der tidligere har været at finde under Autoophuggernes fælleslager.

Vi er medlem af følgende organisationer @F og DAG

 Some description    Some description

Nemdele arbejder på at gøre genbrug nemt og trygt for forbrugerne, så man kan få et overblik over kvalitet og priser.

Priserne kan svinge meget, hvilket kan afhænge af kvalitet og stand. Samt hvilken garanti men yder på delene.

Dette er individuelt fra firma til firma, så spørg ind til dette, hvis du kontakter firmaer direkte.

Når du handler på Nemdeles webshop,  handler du med Nemdele og ikke med den enkelte autogenbruger/ophugger, og er dermed sikret under vores handelsbetingelser.

Handler du med den enkelte autogenbruger/ophugger ved at kontakte dem og betale dem, har hvert firma deres egne handelsbetingelser, som du skal spørge ind til.

Nemdele kan ikke garantere handelsbetingelserne ved handel på den facon.

 

Alle priser er inkl moms.

Guidlines for kvalitet.

For første gang i historien er det lykkes for en samlet bilbranche at blive enige om kvalitets bestemmelser for brugt dele.

Guidelines findes under Genbrug og Guide til brugte reservedele

 

AutoGenbrug er stadig den mest co2 neutrale måde at reperere biler på. Vi har over 1.63 milioner gode brugte dele på lager som bare venter på at blive monteret.