Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

@F

Historien om @ F

Autoophuggernes Fælleslager (@F) blev grundlagt af 15 mindre ophuggerer i 1998. Halvdelen af de 15 ophuggerer anvendte mini- Dito under Autoophuggernes Datalager (AD) . @F lavede en aftale med PB- Consulting, som stod i spidsen for udviklingen af ​​foreningens lagerstyringsprogram . Da lagerstyringsprogrammet gik i Luften , kom der kort efter 5-6 ophuggerer mere med i foreningen . Udvikling gik virkelig stærk i de næste 10 år , hvor man fik udviklet et velfungerende program og foreningen nåede op på 31 medlemmer .

Fra 2009 og frem til i dag er kravene og betingelserne til at drive autoophug steget markant og dermed har kravene til vores software også ændret sig. Der har givet sig udslag i, at foreningens medlemmer i efteråret 2013, vælge en ny it - leverandør og ny lagerstyringsprogram bygget i den nyeste teknologi .

Derfor blev Nemdele Stiftet . Vores programmør hedder Jonathan Kingaby. Det er os selv som autoophugger / genbruger der udvikler systemet.

Systemet er under konstant udvikling, vi har nu fået workflow bygget ind over som letter bestilling af dele til afmontering.

Der arbejdes på nye spændende tiltag, som letter hverdagen for forsikringsselskaber, værksteder, privat og vores medarbejder

Vi håber med det nye program at kunne tiltrække flere autoophuggere / genbruger under samme system, da det nu er muligt at dele data med andre grupper i autobranchen


Målet er at udbrede kendskabet til Nemdele ikke kun i Danmark men i andre lande også.

Næste step er at få vores engelske side up dateret, og derefter opdatere med andre sprog.Nyt fra Autoophuggere og Genbrugere

 I 2016 sagde vi desværre også farvel til Yde Jetsmark Autoophug. 

 Vi er 29 firmaer med tilsammen mere end 1.5 millioner dele.

14. Oktober bød vi velkommen til FåreVejle Autoophug.

Det betyder at vi nu er 30 firmaer fordelt i hele Danmark.

27. maj 2016, bød vi endnu et medlem velkommen i Nemdele

Vi byder Knudlund Autogenbrug velkommen i flokken.

Knudlund tilføjer godt 160.000 dele i systemet, så der nu er endnu større mulighed for at finde en god brugt reservedel hos nemdele.

Præsentation af Nemdele.

Onsdag den 2 marts blev programmet præsenteret for en gruppe autoophuggere/ autogenbrugere i Danmark.

Der var en fin dialog, og vi håber på noget frugtbart efter dette møde.

Når der er nyt, vil det kunne læses her.

Nemdele er en gruppe af autoophuggere / autogenbrugere der tidligere har været at finde under Autoophuggernes fælleslager. Nemdele er stadig en del af @F.

Vi er nu også at finde på Facebook, hvor vi kan kontaktes, hvis du finder fejl på siden her, eller hvis du skulle have en god ide til udvikling.

Der er 28 autogenbrugere / Autoophuggere tilknyttet Nemdele, og flere er på vej.

Følg os på Facebook, og deltag i lodtrækningen om en gave kurv. 

Vi er medlem af følgende organisationer @F, BGD og DAG

 Some description   Some description  Some description

 

 

Om Nemdele.dk

Nyhed

Der arbejdes på at gøre nemdele til en webshop for brugte reservedele, så man nemt og hurtigt kan købe sin del online.

De først tiltag er taget, så selve systemet bag hjemme siden kan håndtere det.

Det vil også blive nemmer at søge på original numre på siden i løbet af 2017, lige som det vil blive nemmere at gå direkte til de enkelte firmaers hjemmeside.

Guidlines for kvalitet.

For første gang i historien er det lykkes for en samlet bilbranche at blive enige om kvalitets bestemmelser for brugt dele.

Guide linen vil snart være at finde på vores side.

Vi forsøger løbende at gøre siden mere bruger venlig, og modtager gerne indput fra brugeren, som vi så forsøger at efterleve. 

 

AutoGenbrug er stadig den mest co2 neutrale måde at reperere biler på. Vi har over 1.55 milioner gode brugte dele på lager som bare venter på at blive monteret.